De club

Vespa Club Waasland vzw is een feit!

Onze vereniging werd oorspronkelijk opgericht in mei 2012 als Vespa Social Club Wasiana. Onze club ontstond als een bende van enkele enthousiaste Vespa-rijders. In en om herberg Den Enghel in Waasmunster verzamelden zich een toffe groep kameraden die eenzelfde passie deelden…de Vespa!

Sinds het ontstaan van de club werden er heel wat activiteiten en ritten georganiseerd! Maandelijks trokken de Vespa-rijders erop uit om het Waasland en ruime omgeving met de Vespa te verkennen.

Door steeds meer toenemende belangstelling voor de club vonden de intiatiefnemers het nu hét moment om van deze Vespa-vriendenclub een volwaardige Vespaclub te maken. We kozen meteen voor een nieuwe naam, nieuwe structuur en een vers logo (dat laatste blijft nog even een verrassing). Vespa Club Waasland vzw werd gesticht op 19 januari 2015 aan de keukentafel van één van de bestuurders.

Vespa Club Waasland vzw heeft Sint-Niklaas en ruime omgeving als thuisbasis en zal daarom als VC Sint-Niklaas aansluiten bij VC België.


Wat vooraf ging…